Scroll Down • Scroll Down • Scroll Down • Scroll Down • Scroll Down • Scroll Down •

Τα βραβεία φέτος είναι διπλά!

Με μεγάλη μας χαρά φέτος στο e-volution Awards ανακοινώθηκε το όνομα της Digitalbird Μarketing 360° δύο φορές. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κερδίσαμε σε δύο διαφορετικές κατηγορίες.

Για άλλη μια χρονιά βραβεύονται τα fmsstores.gr και αυτή τη φορά κερδίζουν το Bronze βραβείο για τις Υπηρεσίες Υποδομών, με χρόνους εξυπηρέτησης καταχώρησης προϊόντων και παραγγελιοληψίας να γίνονται ιδανικοί, ώστε το τελικό στάδιο απόκτησης του προϊόντος να γίνεται σε ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών είναι ο απόλυτος στόχος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Χρειάζονται στοχευμένες εφαρμογές, αποδοτικά εργαλεία καθώς και πλατφόρμες δομημένες έτσι ώστε να διευκολύνουν και να βελτιστοποιούν τις υποδομές και την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (π.χ. Αυτοματοποίηση διαδικασιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ολοκλήρωση πληροφοριακών συστημάτων κτλ). Η επίτευξη αυτού του στόχου όμως συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από ενέργειες που είναι αναγκαίο να λειτουργούν παράλληλα. Έτσι στοχεύουμε πάντοτε να επενδύουμε σε εργαλεία που να επιτυγχάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιώντας ERP συστήματα που ελαχιστοποιούν αποτελεσματικά τον χρόνο των διαδικασιών και με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών..

Το δεύτερο βραβείο ανήκει στο Mortoglou.gr όπου για πρώτη φορά με την υποστήριξη της Digitalbird Μarketing 360°, δίνει το παρών στην τελετή απονομής, κατακτώντας το bronze βραβείο ως Best in Fashion 2020. Αυτό το βραβείο αποτελεί μια σπουδαία διάκριση για το ηλεκτρονικό κατάστημα Mortoglou.gr καθώς κερδίζει μια διάκριση στον χώρος της μόδας με γνώμονα την καινοτομία του ηλεκτρονικού καταστήματος, τις προσφερόμενες ολοκληρωμένες υπηρεσίες, το μέγεθος αγοράς/πωλήσεων καθώς και την αναπτυξιακή προοπτική.

Είμαστε πολύ περήφανοι που με την υποστήριξή μας δύο ηλεκτρονικά καταστήματα βραβεύονται από τα e-volution awards καταγράφοντας τους έτσι ως κορυφαίους του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Τα βραβεία αυτά έχουν πια καθιερωθεί ως θεσμός του ελληνικού e-commerce. Διοργανώνονται από το Marketing Week και την Boussias Communications σε συνεργασία με το ELTRUN, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Έτσι παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε αυτήν την ανοδική πορεία και κάθε χρόνο δεσμευόμαστε να γινόμαστε καλύτεροι.