Image
  • BRAND MONITORING
  • SOCIAL MEDIA MANAGEMENT
  • SETUP & CUSTOM PROFILE DESIGN
  • GOOGLE ADS- ANALYTICS
  • PERFORMANCE MARKETING
  • UX DESIGN & REPORTING
  • CONTENT MARKETING
  • EMAIL MARKETING
  • PPC ADVERTISING
  • LEAD GENERATION
  • SKYROCKETS RESULTS

① MARKETING

Στην DIGITAL BIRD 360° έχουμε αναπτύξει πλήρως όλες τις τακτικές και μεθόδους για online advertising. Το Digital Marketing είναι ο πιο εύστοχος τρόπος να γνωρίσει ο κόσμος την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. Είναι απόλυτα μετρήσιμο σε όλες τις πλατφόρμες, κοστίζει λιγότερο από άλλους τρόπους διαφήμισης και έχει πολύ πιο άμεσα αποτελέσματα. Απευθύνεται σε πολύ μεγαλύτερο όγκο κοινού και χιλιόμετρα μακριά από το φυσικό σου κατάστημα. Αυξάνει τη φήμη και τις πωλήσεις σου και σου δίνει ευκολία στον έλεγχο και στην αναπροσαρμογή της κατάλληλης στρατηγικής.

Πείρα-Συνέπεια-Τεχνογνωσία

Η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου 360° digital marketing πλάνου, βασισμένου αποκλειστικά στις ανάγκες σας. Οι απαιτήσεις της διαδικτυακής αγοράς αυξάνονται όλο και περισσότερο με ραγδαίους ρυθμούς, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να συνδυάσουμε τους τρόπους προβολής και βελτιστοποίησης των επιχειρήσεων για ταχύτερα και καλύτερα αποτελέσματα. To 360° Digital marketing Plan, είναι το σύνολο όλων των ενεργειών των marketeers μας , προσαρμοσμένο σε μια στρατηγική με σκοπό την καλύτερη προώθηση της επιχείρησης, των υπηρεσιών ή των προϊόντων του πελάτη-συνεργάτη μας, χρησιμοποιώντας τα όλα τα ψηφιακά μέσα.

Google ads

Η στοχευμένη διαφήμιση μέσω Google ads είναι ένα απαραίτητο στοιχείο στη διαδρομή του online καταναλωτή . Η αναζήτηση μέσω λέξεων κλειδιών , η διαφήμιση εικόνας, το επαναληπτικό μάρκετινγκ και η έξυπνη καμπάνια είναι αυτά που μπορούν να προσελκύσουν το σωστό κοινό στη σωστή στιγμή. Όποιος και να είναι ο διαφημιστικός στόχος μπορεί να αναλυθεί και να προσαρμοστεί ώστε να υπάρχει η βέλτιστη σχέση απόδοσης κόστους – κέρδους.

 

83%

Organic Traffic - Increase

52%

Bounce Rate - Decrease

38%

Average Visit Duration - Increase

27%

Pages Per Session - Increase

Τι πρέπει να κάνεις για αναπτύξεις την επιχείρησή σου.

 

PPC MARKETING

Η χρέωση γίνεται μόνο όταν κάποιος πατάει επάνω στη διαφήμιση - PPC pay per click λέγεται μερικές φορές και χρέωση ανά κλικ.

DISPLAY MARKETING

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Έτσι και στο Google η διαφήμιση εικόνας είναι απαραίτητη.

REMARKETING

Η αξία του να ξέρω ποιο είναι το κοινό μου τα ενδιαφέροντα του και να τους υπενθυμίζω τι χρειάζονται.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ SOCIAL. ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ?

Στην DIGITAL BIRD 360° πετάμε παρέα!! Δημιουργούμε την κατάλληλη στρατηγική επικοινωνίας βάση του ιδανικού σχεδίου μάρκετινγκ, για μία ολοκληρωμένη social παρουσία της επιχείρησης σας και των προϊόντων σας που θα έχει χαρακτήρα, αισθητική, αναγνωσιμότητα και διάρκεια στον χρόνο. (brand awareness). Το Social Media Marketing είναι κάτι πολύ περισσότερο από την διαχείριση των social media που όλοι γνωρίζουμε. Η ομάδα μας που αναλαμβάνει τα social media, απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη που ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις (τάσεις) στον χώρο της αγοράς. Στην DIGITAL BIRD 360° κάνουμε ολιστική προσέγγιση γύρω από το brand και την επιχείρηση σας και δίνουμε σφαιρικές λύσεις που στηρίζονται σε συνεχείς αναλύσεις του περιεχομένου, του αγοραστικού κοινού αλλά και του ανταγωνισμού. Χρησιμοποιώντας σωστά τις ξεχωριστές δυνατότητες κάθε πλατφόρμας ,επιτυγχάνουμε έτσι την καλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσης (ROI) και φυσικά την ανάπτυξη της επιχείρησης του πελάτη-συνεργάτη μας .( digital sales growth-profit increase)

YOU ‘VE GOT MAIL

Στον σημερινό κόσμο, με την πληθώρα επιλογών στον τρόπο επικοινωνίας, το Email Marketing εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό και αποδοτικό εργαλείο του Inbound Marketing για να επικοινωνείτε με τις επαφές σας, εστιασμένοι στον στόχο (promotion-sales) ,αποδίδοντας ταυτόχρονα υψηλά ποσοστά (ROI). Το newsletter marketing είναι μια οικονομική υπηρεσία διαφήμισης όπου μπορεί να φέρει σε προσωπική επαφή το brand με τον κάθε υποψήφιο καταναλωτή. Κρατάει το ενδιαφερόμενο κοινό ενημερωμένο και υπενθυμίζει για προσφορές, προϊόντα ή υπηρεσίες, νέες αφίξεις κ.α . Αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης προωθητικής στρατηγικής για την καλύτερη δυνατή σας παρουσία online.

  • GLOBAL PRESENCE
  • ONLINE PRESENCE 24/7
  • CREDIBILITY
  • CONVERSION RATE OPTIMIZATION (CRO)
  • MARKET EXPANSION
  • CONSUMER INSIGHTS
  • BUILT WITH WORLD-CLASS PLATFORMS & TOOLS
  • PROFIT INCREASE
  • DEVELOPMENT
  • HOSTING
  • RESPONSIVE DESIGN
  • UI & UX DESIGN
  • ONGOING SUPPORT
  • DOMAIN NAME REGISTRATION

② DEVELOPMENT

Αναλύουμε και κατασκευάζουμε το project σας στον βηματισμό των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων και πάντα σε συνάρτηση με το ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Σχεδιάζουμε εφαρμογές φιλικές στον χρήστη, ξεπερνώντας συνεχώς τα όρια του design και της κατασκευής.

BE WHERE YOUR CUSTOMERS ARE. THEY’RE ON THE WEB

Στην DIGITAL BIRD 360° γνωρίζουμε ότι η κατασκευή μιας σύγχρονης ιστοσελίδας αποτελεί μια δημιουργική διαδικασία που προϋποθέτει γνώση, έμπνευση , τέχνη και εμπειρία συνδυασμένες απόλυτα με το προϊόν ή υπηρεσία αλλά και την φιλοσοφία της κάθε εταιρείας. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη τάση των χρηστών να περιηγούνται μέσω φορητών συσκευών (κινητά, laptops, tablets) ,η φιλική σχεδίαση προς αυτές κρίνεται απαραίτητη. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες που φροντίζουμε να τις ενσωματώνουμε στην κατασκευή των ιστοσελίδων μας και αυτό μας εγγυάται την υψηλή απόδοση τους. Μια ιστοσελίδα οφείλει να πληροί κάποιες τεχνικές προδιαγραφές έτσι ώστε να ανιχνεύεται σωστά από τις μηχανές αναζήτησης αλλά και να κατέχει υψηλή θέση σε αυτές. Επιπλέον η σελίδα σας θα είναι συνεχώς online και ταχύτατη χάρη στην αξιόπιστη φιλοξενία που προσφέρουμε. Παρακολουθούμε συνεχώς με ελέγχους ρουτίνας τις ιστοσελίδες μας και επεμβαίνουμε άμεσα όποτε κρίνεται αναγκαίο. Κρατάμε συνεχώς τον κώδικα ενημερωμένο, φροντίζοντας για την εύρυθμη λειτουργία των ιστοσελίδων, την αποφυγή κενών ασφαλείας και κακόβουλων ενεργειών τρίτων .

WE LOVE ONLINE SHOPPING – 24/7 OPEN

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια επιχείρηση χωρίς περιορισμούς που μπορεί να ξεκινήσει μέσα σε λίγες ημέρες και σταδιακά να δυναμώνει . To e-commerce, τα κινητά τηλέφωνα και η ευκολία αγορών χωρίς χρονικούς και γεωγραφικούς περιορισμούς χαρακτηρίζει τη πλειοψηφία της αγοραστικής συμπεριφοράς Ελλήνων και όχι μόνο. Έως το 2040 το 95% των αγορών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω e-commerce συνεπώς η κατασκευή ενός ολοκληρωμένου, αξιόπιστου και πλήρως λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος είναι επιβεβλημένη για την έγκαιρη ανάπτυξη αλλά και για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης σας. Είναι η ώρα να αποκτήσετε κι εσείς αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρει ένα σύγχρονο e-shop στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

WHO DO YOU THINK-QR?

Ο ψηφιακός κατάλογος με QR Code, αποτελεί την βέλτιστη καινοτομία σε επιχειρήσεις εστίασης, bar και ξενοδοχεία, δίνοντας την δυνατότητα ανέπαφης προβολής του Menu στους πελάτες, γρήγορα και εύκολα, κάνοντας scan με την κάμερα του τηλεφώνου τους.

Ο ψηφιακός κατάλογος δημιουργείται και προσαρμόζεται βάσει των αναγκών και των προτιμήσεων της επιχείρησης σας, στοχεύοντας στην δημιουργία μίας αξιόπιστης και εύχρηστης υπηρεσίας που προσφέρει ευελιξία και ασφάλεια. Βασικά πλεονεκτήματα χρηστικότητας ενός ψηφιακού menu, είναι η δυνατότητα ενσωμάτωσης του σε ψηφιακές πλατφόρμες, η εύκολη πρόσβαση και φυσικά η ανέπαφη εξυπηρέτηση την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε.

Image
Image
  • LOGO DESIGN
  • BANNERS
  • SOCIAL MEDIA IMAGES
  • VIDEO EDIT
  • WEBSITE DESIGN
  • AESTHETICS
  • UI & UX DESIGN
  • ESTABLISH YOUR BRAND
  • ATTRACT & KEEP CUSTOMERS INTERESTED
  • STRENGTHENS YOUR BRAND
  • INCREASE SALES

➂Web & Graphic Design

LOVE AT FIRST SIGHT

Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι αυτή που δημιουργεί την πρώτη εντύπωση. Στην Digital Bird 360° γνωρίζουμε καλά την δυναμική της εικόνας, γι’ αυτό και η ομάδα μας που απαρτίζεται από εξιδεικευμένα στελέχη χρησιμοποιεί την δημιουργική της φαντασία αλλά και γνώση για την καλύτερη ψηφιακή εικόνα του πελάτη-συνεργάτη μας, με άξονα πάντα τις ανάγκες της αγοράς. Προτείνουμε και σχεδιάζουμε ξεχωριστές εικόνες για την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης, υψηλής αισθητικής και κύρους εταιρικής ταυτότητας, λογοτύπου αλλά και προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών σας μέσω της ψηφιακής αλλά και της έντυπης υποστήριξης των εταιρειών που συνεργαζόμαστε (σχεδιασμός φυλλαδίων, ξενοδοχειακών χαρτών, μενού κ.α.) Χτίζουμε την εικόνα για την σωστή προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στα social media. Δημιουργούμε banners για την ιστοσελίδα και το e-shop σας, διαφήμιση βασισμένη κυρίως στην δύναμη της εικόνας, η οποία αν προβάλλεται συχνά στον δέκτη, υποσυνείδητα, εντυπώνεται. Your website is the online window to your business. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με έμφαση στον συνδυασμό εικόνας και λειτουργικότητας για μία πραγματικά ολοκληρωμένη αλλά και επιτυχημένη ψηφιακή παρουσία. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε ξεχωριστές ψηφιακές εμπειρίες για τους χρήστες ώστε να θέλουν να σας επισκέπτονται συνέχεια αλλά και να διαφοροποιείστε ουσιαστικά από τον ανταγωνισμό.