Εταιρικό προφίλ

Short Story About Our Company

Η δυναμική της ομάδας συνέχισε την πορεία της αποκτώντας ταυτότητα με σήμα το οριγκάμι και όνομα DIGITAL BIRD 360 . Το μορφωματικό οριγκάμι αποτελείται από την τοποθέτηση διάφορου ίδιου σχήματος που όταν ενωθούν/συναρμολογηθούν μπορούν να διαμορφώσουν ένα πλήρες μοναδικό πρότυπο.

Με αυτή τη σκέψη δημιουργούμε την εικόνα ενός ατόμου / επιχείρησης / υπηρεσίας που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό γιατί έχει μοναδική ταυτότητα.

Με το moto we fly online επιδιώκουμε να δημιουργούμε online brands τα οποία έχουν διάρκεια , μοναδικότητα και κανένα περιορισμό γεωγραφικό ή μή.

  1. thumb
    Jun, 2018
    Foundation of the Company

    Ο συνδυασμός ατόμων με εξαιρετική επιχειρηματική συνείδηση με άτομα τεχνικών εξειδικευμένων ηλεκτρονικών γνώσεων και τεχνογνωσίας  είναι το δικό μας yin yang.

Η ιστορία πίσω από το όνομα Origami

H φιλοσοφία είναι διπλής σημασίας . Αρχικά ότι ένα και μοναδικό φύλλο χαρτιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πολλών διαφορετικών σχημάτων και κατά δεύτερον δεν υπάρχει ένας “σωστός” τρόπος για να φτιαχτεί. Στο ηλεκτρονικό επιχειρείν – ψηφιακό μάρκετινγκ ισχύει το ίδιο. Διαφορετική αντίληψη εικόνας και διαφορετικοί στόχοι μπορούν να δημιουργηθούν για μια επιτυχημένη ηλεκτρονική προβολή. Το origami με τη μορφή του πουλιού γερανού είναι το πιο αντιπροσωπευτικό σχήμα στην Ιαπωνία και συμβολίζει την καλή τύχη. Ο μύθος λέει, ότι αν κάποιος διπλώσει 1000 γερανούς σε χαρτί, όλες του οι επιθυμίες θα γίνουν αληθινές.
animationanimation
Εξυπηρέτηση
Εξυπηρέτηση
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο ή μήπως όχι . Αυτό που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι ότι αρχή της εταιρείας είναι ….
Είμαστε μία ομάδα
Είμαστε μία ομάδα
Είμαστε μία ομάδα «Ένας για όλους, όλοι για έναν» όπως στην ιστορία του ντ' Αρτανιάν ….
Επιτυχημένη διαφήμιση
Επιτυχημένη διαφήμιση
Τι θεωρείται επιτυχημένη διαφήμιση…. Σίγουρα η καλή συνεργασία επιχειρηματία φυσικού προσώπου με τη δική μας ηλεκτρονική τεχνογνωσία

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακαλώ εισάγετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.