Κατασκευή eShop

Κατασκευή eShop

We love Online shopping - 24/7 open
img

Φτιάξε τη δική σου επιχείρηση online

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια επιχείρηση χωρίς περιορισμούς που μπορεί να ξεκινήσει μέσα σε λίγες ημέρες και σταδιακά να δυναμώνει . Σε ένα κλάδο που συνεχώς είναι σε αυξητική τάση με το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών να διαμορφώνουν την απόφαση αγοράς μέσω διαδικτύου. To ecommerce, τα κινητά τηλέφωνα και η ευκολία αγορών χωρίς χρονικούς και χωρικούς περιορισμούς χαρακτηρίζει τη πλειοψηφία της αγοραστικής συμπεριφοράς Ελλήνων και όχι μόνο.

To eshop είναι

Μια επιχείρηση στα μέτρα σου! Ο πελάτης σου μπορεί να σε βρει ότι ώρα θέλει.

Πώς φτιάχνω το δικό μου;

Η μυστική συνταγή για ένα επιτυχημένο e-shop είναι να περιέχει στοιχεία όπως:
Αξιοπιστία & προσαρμοστικότητά
Αξιοπιστία & προσαρμοστικότητά
Nα είναι αξιόπιστο τεχνολογικά . Να υποστηρίζει και να δημιουργείται σε λογισμικό και πρωτοκολλά που αντέχουν στο χρόνο και είναι ευέλικτα να προσαρμόζονται στις ραγδαίες αλλαγές της τεχνολογίας.
Σχεδιασμός
Σχεδιασμός
Να έχει υλοποιηθεί ανάλυση αναγκών, μελέτη και σωστός σχεδιασμός για την κάλυψη των χρηστών που απευθύνεται . Γρήγορο καλάθι, checkout 1 step order, personalization.
Aντοχή
Aντοχή
Να είναι γρήγορο με υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας χωρίς φραγμούς και καθυστερήσεις.
img
Mία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες παγκοσμίως το WooCommerce είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση κατάλληλη οποιαδήποτε μεγέθους eshop και OnLine προβολής καταλόγους προϊόντων b2b /b2c .
img
Μια αρκετά διαδεδομένη open source πλατφόρμα επεκτάσιμη που καλύπτει όλες τις απαραίτητες ανάγκες μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης.

Πόσο κοστίζει ένα Eshop ;

Στη Digital bird παρέχουμε ένα πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων κατασκευής , φιλοξενίας και υποστήριξης σε οποιαδήποτε ανάγκη . Οι λύσεις είναι εξατομικευμένες με σκοπό τη βέλτιστη επένδυση του πελάτης μας και την ηλεκτρονική του επιτυχία! Επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω eshop

Zητήστε μας προσφορά για τη δημιουργία της ηλεκτρονικής σας επιχείρησης

    animationanimationanimation